Peter Colbeth Schilderwerken

Peter Colbeth Schilderwerken is een schildersbedrijf gevestigd in Breda. Wij zijn specialist in binnenschilderwerk, buitenschilderwerk voor particulieren én bedrijven. Peter Colbeth Schilderwerken heeft al meer dan 10 jaar jaar ervaring in het vak.

Wij werken uitsluitend met duurzame producten en materialen die garant staan voor topkwaliteit.

petercolbethschilderWij hanteren als uitgangspunt de wensen van de opdrachtgever. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als aannemers, architecten en andere zakelijke opdrachtgevers. Alvorens u van ons een geheel vrijblijvende offerte ontvangt, vindt er een grondige opname van de werkzaamheden plaats. Deze opname voeren wij ter plaatse uit in overleg met u. Graag adviseren wij over kleur- en materiaalgebruik of verzorgen voor u een kleur- of verftechnisch advies.

Wilt U dat wij contact met u opnemen i.v.m. een offerte aanvraag?
Ga naar Contact en vul ons Offerte aanvraag formulier online in. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte waarin de uit te voeren werkzaamheden en de daarbij behorende verfsystemen specifiek zijn opgenomen. Voor u en onze duidelijkheid werken wij met opdrachtbevestigingen waarin u aangeeft welke werkzaamheden er door ons uitgevoerd gaan worden.