Diensten

Peter Colbeth Schilderwerken is op een breed terrein inzetbaar. Van het sauswerk van een enkele wand of het schilderwerk van een particuliere woning tot het renoveren en schilderen van kantoren, monumentale panden en winkelruimtes.

Wij kunnen naast het reguliere binnen- en buitenschilderwerk voor u ook houtrenovaties / Houtconditionering, herstel van brand- en waterschade, wandafwerking en spuitwerk verrichten.

Uiteraard maken wij hierbij gebruik van de moderne en uit milieu-oogpunt voorgeschreven technieken en materialen. Tevens kunt u bij ons terecht voor de levering, plaatsing en vervanging van glas. Enkel glas, dubbelglas, isolerend glas, enz.

 

Buitenschilderwerk

peter Het buitenschilderwerk is van groot belang voor het behoud van uw woning of pand. Door weersinvloeden heeft het houtwerk veel te lijden. Daarom is goed en kwalitatief hoogwaardig onderhoud noodzakelijk. Met vakkundig buitenschilderwerk behoudt uw woning of pand zijn waarde.

Binnenschilderwerk

binnenschilderwerk Binnenschilderwerk doen we niet alleen ter verfraaiing, maar ook ter bescherming van uw woning of pand. Of het nu gaat om het sausen van de muren en plafonds, het schilderen van het houtwerk, of het aanbrengen van decoratieve wandafwerking.

Spuitwerk

spuitwerk Naast het traditionele schilderwerk is Peter Colbeth schilderwerken ook het juiste adres voor uw spuitwerk. Het grote voordeel van spuitwerk is de gladde afwerking met een constante dikte van de aangebrachte verflaag.

 

Vraag een offerte!